Laserunit

laseren van staal en rvs.

RFE Engineering heeft meer dan 20 jaar ervaring en is een betrouwbare en klantgericht bureau voor de machinebouw. De opgebouwde ervaring en expertise zetten we graag in om voor onze opdrachtgevers snel en vakkundig hoogwaardige producten te ontwerpen en te bouwen. RFE Engineering kan dus voor u het gehele traject van productontwikkeling tot en met productie, assemblage en aflevering verzorgen maar uiteraard kunt u ons ook inschakelen voor een deel hiervan zoals o.a lasersnijden, plaatwerk en zetwerk.
 

Plaatlaseren

RFE Engineering heeft jarenlange ervaring met lasersnijden. Uw producten worden probleemloos gesneden met hoge kwaliteit en precisie dankzij onze lasermachines. Wij kunnen werkstukken aan tot een maximale afmeting 4 x 2 meter.

 

De meeste bewerkingen kunnen we in onze eigen productiehal uitvoeren of het nu gaat om enkelstuks of series. Hierdoor heeft u 1 partner voor een kwalitatief beter product tegen zeer concurrerende prijs en een korte levertijd.

 

Kanten / Zetten

Voor al uw zetwerk maken we bij ons in het bedrijf gebruik van diverse kantbanken en kunnen wij opdrachten uitvoeren van enkele stuks tot grote aantallen. Onze ervaren kantbank medewerkers voeren met plezier en oog voor detail uw opdracht conform uw wensen uit. Wij maken op onze kantbanken voor u kwalitatief hoogstaande producten.

 

Wilt u meer weten? Kijk dan verder op deze site, of neem contact met ons op om een afspraak te maken.